Anunt: serviciul de masurare in teren este sistat din 2012. Puteti achizitiona unul din aparatele recomandate, deoarece acestea sunt livrate impreuna cu intreaga documentatie de masurare si interpretare  individuala.

_____________________________________________________

Unde masuram
Puteti comanda masuratori EMF la domiciliul dvs., la locul de munca sau in locuri ale domeniului public. Pentru masuratorile la locul de munca, este necesar sa aveti acceptul scris al conducerii societatii/institutiei respective. Momentan preluam comenzi cu executare in 24 ore in orasul Craiova si pe baza de programare (la cumularea a minim 5 comenzi in aceeasi localitate) in judetele Dolj, Gorj, Olt, Valcea, Mehedinti. In cursul acestui an vom extinde progresiv aria de acoperire a serviciului la nivel national. Daca doriti sa efectuati o masuratoare intr-o zona neacoperita, o puteti face individual, achizitionand un aparat de masura, deoarece Infarom va ofera g
ratuit documentatia necesara masuratorii si interpretarii datelor.


Tarif si procedura

O masuratoare are tariful unitar 70 RON, include deplasarea inginerului operator in locatia dvs. si consta intr-o masuratoare ambientala si maxim 5 masuratori de proximitate a surselor. Solicitarea unor masuratori aditionale se tarifeaza suplimentar. Beneficiarul primeste documentatia privind limitele EMF admise de ICNIRP, fisa masuratorilor efectuate si o interpretare de baza a acestora, prin raportare la valorile maxime admise si sursele EMF la care este expusa locatia.

 

Cum programati o masuratoare
Pentru programare, completati formularul de comanda de mai jos. Ora si ziua  masuratorii se stabilesc de comun acord cu dvs., telefonic, in functie de programarile existente. Alternativ, puteti comanda un aparat pentru masuratori individuale si veti primi (gratuit) inclusiv documentatia necesara masuratorii si interpretarii datelor.

 

Comanda masuratoare EMF

   Nume si prenume 
   Telefon 
   E-mail
   Rescrieti e-mail 
   Adresa locatiei masuratorii
   Localitate 
   Judet  
   Locatia reprezinta
 
   Intervalul preferat (optional):
   Alte comentarii privind comanda (optional):    
  
   Cum ati aflat de noi?