La alegerea unui aparat de masura EMF trebuie sa aveti in vedere performantele aparatului, marca, tipul sondei (unidirectionala sau isotropica), parametrii EMF masurati (intensitate camp magnetic, densitate flux, intensitate camp electric), unitatile de masura afisate, intervalul valoric de masurare, marja de eroare si nu in ultimul rand banda de frecvente pe care le detecteaza (deoarece valorile limita admise sunt corelate cu frecventele surselor monitorizate). De aceea, este necesar sa consultati cu atentie specificatiile tehnice ale aparatului inainte de a-l achizitiona.

Pe piata exista o gama larga de aparate, cu preturi variind de la 100 euro la 12000 euro, de la aparate miniaturale cu performante reduse si utilizare restransa, pana la aparate profesionale. Infarom a identificat marca si modelele cu un raport excelent al perfomantelor, fiabilitatii, compatibilitatii cu banda de frecvente a surselor tipice monitorizate, marja de eroare si pret, accesibile si recomandate utilizatorului care doreste sa faca masuratori individuale cu scopul protectiei fata de radiatiile EMF:

________________________________________________________________

M480836 - Aparat masura putere camp electromagnetic RF triaxial
Pentru masurarea puterii campului si detectie a surselor din banda de radiofrecventa si inalta frecventa (50 MHz - 3,5 GHz), inclusiv telefoane mobile, statii-antena, radiatii wireless, microunde, aparatura electrocasnica, IT, etc.; detectie camere video si microfoane. Masurare isotropica cu sonda triaxiala incorporata; functii de maxim si medie; memorare manuala pana la 99 rezultate; alarma pentru depasire valori, cu prag selectabil; garantie 1 an; marca Extech. 
Pret: 1390 RON     Specificatii tehnice     Comanda    

M480823 - Aparat masura putere camp electromagnetic LF monoaxial
Pentru masurarea puterii campului din banda de frecventa joasa (30 Hz - 300 Hz), inclusiv pentru surse ca instalatii electrice, cabluri sub tensiune, linii de inalta tensiune, transformatoare, aparate electrocasnice. Masurare uniaxiala; garantie 1 an; marca Extech. 
Pret: 690 RON     Specificatii tehnice     Comanda

M480826 - Aparat masura putere camp electromagnetic LF triaxial
Pentru masurarea puterii campului surselor din banda de frecventa joasa (30 Hz - 300 Hz), inclusiv instalatii electrice domestice si industriale, cabluri sub tensiune, linii de inalta tensiune, transformatoare, aparate electrocasnice. Masurare isotropica cu sonda triaxiala separata; intervale largi de masurare;  garantie 1 an; marca Extech. 
Pret: 1590 RON     Specificatii tehnice     Comanda 

M480846 - Aparat masura putere camp electromagnetic RF/HF triaxial
Pentru masurarea puterii campului si detectie a surselor din banda de radiofrecventa si inalta frecventa (10 MHz - 8 GHz), inclusiv telefoane mobile, statii-antena, transmitatoare, comunicatii wireless (CW, TDMA, GSM, DECT), microunde, aparatura electrocasnica si industriala, IT, etc.; detectie camere video si microfoane. Masurare isotropica cu sonda triaxiala incorporata; functii de maxim si medie; memorare manuala pana la 99 rezultate; alarma pentru depasire valori, cu prag selectabil; garantie 1 an; marca Extech. 
Pret: 2890 RON     Specificatii tehnice     Comanda   


Pentru produsele aflate in stoc, plata se poate face anticipat sau ramburs, iar timpul de livrare este de 2 - 5 zile.  Pentru produsele care nu se afla pe stoc, plata se face anticipat, iar timpul de livrare este 2 - 5 saptamani (depinzand de locul de unde se aduze aparatul - dealer sau producator).

Infarom este singura firma din Romania care ofera gratuit la achizitionarea unui aparat EMF documentatia necesara masuratorii individuale si interpretarii adecvate a datelor in ceea ce priveste incadrarea in limitele admise ICNIRP.

Index